Aanmelden
Menu

Gezinsbegeleiding

Gezinsbegeleiding

Zorgt u thuis voor een kind met een verstandelijke beperking? Vraagt uw kind veel zorg en aandacht van iedereen in het gezin? Kunt u wel wat extra hulp gebruiken om uw gezin draaiende te houden? Komt u problemen in de opvoeding van uw gehandicapte kind tegen waar u geen raad mee weet? Hebt u een verstandelijke beperking en hulp nodig bij de opvoeding van uw kind(eren)? Bij Ulco kunt u kiezen uit verschillende vormen van ondersteuning. Onze professionals kunnen u bijstaan in de zorg voor uw kind en de lasten in uw gezin verlichten.

Een extra steun in de rug

Kinderen en jongeren groeien meestal op in hun eigen gezin en sociale omgeving. Bij kinderen met een verstandelijke beperking, ADHD, autisme, in een echtscheidingssituatie of een ander lastig probleem is dat niet zo vanzelfsprekend.

Oplossingen

Een kind met een beperking thuis verzorgen en opvoeden is vaak moeilijk. Het vraagt veel energie van ouder(s), maar ook van broertjes en zusjes. Bij de zorg voor je kind kun je dingen tegenkomen waarvoor je geen oplossing weet.

Met onze deskundige begeleiding krijgt u dat steuntje in de rug. Met onze praktische hulp kunt u weer even op adem komen en weet u dat u er niet alleen voor staat.
Wij zijn sinds 2015 ISO 9001-gecertificeerd. Wie interesse heeft in ons kwaliteitsbeleid kan mailen naar info@ulcodeboer.nl.