Aanmelden
Menu

Arjen Huisman

Mijn naam is Arjen Huisman en sinds 2022 ben ik aangesloten bij Zorgpraktijk ULCO als jongenscoach. Inmiddels ben ik ruim tien jaar al werkzaam in het basisonderwijs en in 2022 gestart met mijn eigen onderneming genaamd ‘Monkeys & Men’.

Als leerkracht heb ik de afgelopen jaren heel wat verschillende jongens voorbij zien komen. Werken met jongens is ontzettend leuk en heeft mij gemotiveerd om als jongenscoach aan de slag te gaan. Juist in deze tijd vind ik deze insteek belangrijk, een tijd waarin veel gevraagd wordt van jongens en waarin ze niet altijd meer jongens kunnen zijn.

Jongens zijn dynamisch. De natuurlijke neiging van jongens om te bewegen is altijd aanwezig en als jongenscoach vind ik het belangrijk dat dat ingezet wordt bij het leren en ontwikkeling. Jongens leren door te doen, en terwijl ze iets doen beginnen ze te praten. Juist dat probeer ik gedurende een coachtraject in te zetten. Niet stilzitten, maar boksen, voetballen, rennen en buiten zijn.

Ik heb twee coachingsopleidingen afgerond en daarnaast ben ik ook gecertificeerd ‘Boksend Opvoeden’ en ‘Rots en Water’-trainer. Dit zijn twee trainingen die gericht zijn op de sociaal- emotionele ontwikkeling van kinderen. Deze trainingen kunnen in groepsverband ingezet worden, maar zijn ook goed toepasbaar in een één-op-éénsetting.

Gegevens:

Je kunt Arjen mailen via arjen@ulcodeboer.nl
Je kunt Arjen telefonisch bereiken via: 06-27595335