Aanmelden
Menu

Mijn naam is Arjen Huisman en sinds 2022 aangesloten bij ULCO als jongenscoach. Inmiddels ben ik ruim tien jaar al werkzaam in het basisonderwijs en in 2022 gestart met mijn eigen onderneming genaamd ‘Monkeys & Men’. Als leerkracht heb ik de afgelopen jaren heel wat verschillende jongens voorbij zien komen. Werken met jongens is ontzettend leuk en heeft mij gemotiveerd om als jongenscoach aan de slag te gaan. Juist in deze tijd waarin veel gevraagd wordt van jongens en waar ze niet altijd meer jongens kunnen zijn.

Jongens zijn dynamisch. De natuurlijke neiging van jongens om te bewegen is altijd aanwezig en als jongenscoach vind ik het belangrijk dat dat ingezet wordt bij het leren en ontwikkeling. Jongens leren door te doen, jongens beginnen te praten tijdens iets te doen en juist dat proberen ik gedurende een coachtraject in te zetten. Niet stilzitten, maar boksen, voetballen, rennen en buiten zijn.
Naast twee afgeronde coaching opleidingen, ben ik ook gecertificeerd ‘Boksend Opvoeden’ en ‘Rots en Water’ trainer. Dit zijn twee trainingen die gericht zijn op de sociaal- emotionele ontwikkeling van kinderen. Deze trainingen kunnen in groepsverband ingezet worden, maar zijn ook goed toepasbaar in een één op één setting.

Gegevens:

Je kunt Arjen mailen via arjen@ulcodeboer.nl
Je kunt Arjen telefonisch bereiken via: 06-27595335