Aanmelden
Menu

Eric Drost

Hey hallo, ik ben Eric Drost en woon sinds december 2016 in Franeker. Van 2000 tot en met 2011 ben ik werkzaam geweest als leerkracht op twee verschillende basisscholen. Lesgeven en uitleggen vind ik erg leuk! Tussentijds ben ik begonnen met werken in mijn eigen praktijk, Bureau Drost, als ontwikkelingscoach in Friesland.

Tot mijn belangrijkste werkzaamheden horen het geven van huiswerkbegeleiding en trainingen, die zich richten op faalangst, stress, weerbaarheid en ‘leren leren’. Samen stippelen we een route uit die zorgt voor een goed gevoel en leidt naar succes! Als je kijkt naar de manier van werken binnen zorgpraktijk ULCO – in gesprek blijven, het gezamenlijk opstellen, vaststellen, uitvoeren en evalueren van het ‘stappenplan’ en het blijven zoeken naar mogelijkheden en kansen – dan sluit dit prachtig op mijn visie aan. In een aantal casussen hebben we nauw samengewerkt, wat leidde tot verdere samenwerking. Vandaar dat ik nu ook te vinden ben als collega op de website van ULCO.

Gezamenlijk kunnen we op het gebied van persoonlijke ontwikkeling een waardevolle bijdrage leveren. Ik ben er van overtuigd dat iedereen graag wil dat het goed gaat. Jij toch ook!?

Gegevens:

Je kunt Eric mailen via eric@ulcodeboer.nl
Je kunt Eric bellen via 0634133249