Aanmelden
Menu

Frits Dantuma

Mijn naam is Frits Dantuma en ik ben sinds maart 2023 aangesloten bij Zorgpraktijk ULCO.
Na het afronden van mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik ruim vier jaar als pedagogisch medewerker bij Jeugdhulp Friesland gewerkt. Daar heb ik gewerkt met jongeren en hun systeem waarbij er sprake is van psychische, psychosociale, hechtings- en verslavingsproblematiek.

Sinds maart 2022 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer binnen de (jeugd)zorg en zet ik mij in voor verschillende organisaties waaronder het COA en Alliade. Ik ben in het bezit van een SKJ-registratie en heb verschillende trainingen gevolgd. Zo heb ik bijvoorbeeld een jaar lang de training NVR en schematherapie gevolgd.

Na mijn kennismakingsgesprek bij Zorgpraktijk ULCO ben ik erg enthousiast geworden over de manier van werken, professionaliteit en de prettige sfeer. Ik kreeg direct een vertrouwd gevoel. Dit is wat ik erg belangrijk vind in mijn werk en in het contact met cliënten.

Ik vind het belangrijk om samen helder te krijgen waar de hulpvraag ligt en waar ik bij kan ondersteunen, zodat er gewerkt kan worden aan een betere toekomst. Ik ben sociaal, oplossingsgericht ingesteld en daarnaast probeer ik oog te hebben voor iedereen zijn eigen verhaal. Hierbij vind ik het contact met de cliënt belangrijk en ik ben van mening dat een goede begeleidingsrelatie zorgt voor een betere samenwerking.

Mijn werk geeft mij voldoening omdat ik iets kan betekenen voor jongeren, ouders en volwassenen. Ik wil er samen voor zorgen dat iemand beter en sterker in zijn schoenen staat. Dit wil ik doen door oprechte aandacht te geven, geduldig te zijn en iemand zelf te stimuleren en te activeren in zijn of haar proces. ‘Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe’ is iets wat ik belangrijk vind in mijn manier van werken. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten, sta ik positief in het leven en vind ik humor belangrijk.

Gegevens:

Je kunt Frits bellen op 06-53189363
Je kunt Frits mailen via frits@ulcodeboer.nl