Aanmelden
Menu

Heleen Dijkstra

Mijn naam is Heleen Dijkstra, geboren en getogen in Leeuwarden en sinds 2006 werkzaam in de jeugdhulpverlening. De afgelopen 18 jaar heb ik veel ervaring op mogen doen in zowel de klinische behandelsetting van de GGZ jeugd, dan wel als ambulant hulpverlener; werkende met jongeren en hun ouders die te maken hebben ( gehad) met grensoverschrijdend gedrag in welke vorm dan ook. Omdat mijn hart bij de jongere en het systeem er omheen ligt, heb ik me laten scholen als IAG-er       (Intensief Ambulant Gezinshulpverlener) en als MDFT- therapeut (MultiDimensionele Familietherapie). 
 
Verbinding staat voor mij centraal. Samen met de jongere en het systeem er omheen ga ik op zoek naar hun eigen kracht. Om deze kracht weer centraal te zetten zodat ze zonder hulp uiteindelijk verder kunnen. 
 
Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Ik ben betrouwbaar, duidelijk, hou van structuur maar ook van humor en relativeren. 
 
In mijn vrije tijd sport ik graag ( hardlopen en racefietsen). Sport en ontspanning zijn ook dingen die ik belangrijk vind om mee te geven in een gezin, want zelfzorg is de beste zorg.

Gegevens:

Mail adres: heleen@ulcodeboer.nl
Telefoonnummer: 06-41703060