Aanmelden
Menu

Henny Tichelaar

Even voorstellen ik ben Henny Tichelaar en sinds 2017 werkzaam binnen de zorg. Voordat ik de overstap naar de zorg heb gemaakt, heb ik verschillende functies gehad binnen het bedrijfsleven. Hoewel ik alles met plezier en passie heb gedaan misten er toch vaak een paar stukjes van de puzzel. In 2020 in contact gekomen met Zorgpraktijk Ulco.

In 2015 heb ik mijn NLP Master afgerond waarbij communicatie van mijzelf naar de ander centraal staat. In 2017 opleiding als leefstijlcoach afgerond waarbij ik met je mee kan kijken naar de diverse leefgebieden, om op deze wijze een zo goed mogelijke basis te creëren. Voor het aanleren van nieuwe vaardigheden of veranderen van (ongewenst) gedrag maak ik gebruik van ABA-methode.

Met alle kennis die ik in huis heb zag ik dat het soms lastig is voor kinderen, jongeren en volwassenen om stappen vooruit de blijven maken omdat “oud zeer” ze in de weg zit of ervoor zorgt dat het (ongewenste) gedrag niet afneemt. De oorzaak en aanleiding was in veel gevallen nare, vervelende gebeurtenissen die niet goed verwerkt zijn. Wat zich uit in (ongewenst) gedrag of negatieve emoties wat zoveel energie kost en niet behulpzaam is.

Dit was voor mij de aanleiding om opleiding EMDR te volgen zowel voor volwassenen als kinderen. Graag help ik je af van die negatieve vervelende herinneringen zodat jij verder kan om die persoon te mogen zijn die je graag wilt zijn.

Gegevens:

Je kunt Henny bellen op 0618554437
Je kunt Henny mailen via hennytichelaar@zorgpraktijkulco.nl