Aanmelden
Menu

Ingrid Veenstra

Ik ben sinds 2008 werkzaam als psycholoog en vanaf eind 2016 in samenwerking met ULCO. Ik ben begonnen als psychiatrisch verpleegkundige, wat ik uiteindelijk 15 jaar heb gedaan. In die periode heb ik psychologie gestudeerd. Na mijn studie heb ik een aantal jaren gewerkt bij de afdeling voorbereiding van Stichting Adoptie Voorzieningen. Daar heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen, wat kinderen nodig hebben en met name wanneer het gaat om kinderen met een ‘rugzak’. Na een aantal jaren begon ik de hulpverlening te missen en heb ik de overstap gemaakt.

Inmiddels ben ik een aantal jaren ervaring verder, ervaring met zowel kinderen, jongeren als volwassenen, met uiteenlopende hulpvragen. Sinds kort mag ik mezelf Gezondheidszorgpsycholoog noemen en hoop ik vanuit mijn ervaring en persoon van toegevoegde waarde te worden binnen de praktijk van ULCO.

Mijn belangrijkste drijfveer en uitdaging blijft steeds weer mee te kijken en te werken aan hoe het voor de cliënt beter kan worden, waarbij ik uitga van mogelijkheden en kansen. Binnen ULCO doe ik ook psychologische onderzoeken, bijvoorbeeld in het kader van een herindicatie en diagnostiek. Ook geef ik EMDR binnen de praktijk.

Gegevens:

Je kunt Ingrid bellen op  06-55124200
Je kunt Ingrid mailen via ingrid@ulcodeboer.nl