Aanmelden
Menu

Jeannette van Andel


Ik ben Jeannette van Andel en heb me als zelfstandige aangesloten bij zorgpraktijk Ulco de Boer, zodat ik als gezinshulpverlener gezinnen en jongeren weer op weg kan helpen als het hen zelf niet meer lukt.
Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben in de jeugdhulpverlening, heb ik een duidelijke en heldere werkwijze ontwikkeld en kan ik in samenwerking met het gezin, de jongere en zijn netwerk een plan maken en vanuit daar passende hulp bieden.
Ik ben gestart als pedagogisch medewerker bij een orthopedagogisch behandelcentrum voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking. Door deze ervaring, naast de ervaring van zelf kinderen krijgen en opvoeden, heb ik in 2008 besloten om in gezinnen professionele hulp te gaan bieden. Ik heb gewerkt als IOG-er (Intensief Orthopedagogisch Gezinsbehandelaar), gebiedsteammedewerker jeugd / maatschappelijk werker op een basisschool, Ambulante Spoed Hulp medewerker / Families First en als MDFT therapeut (Multi Dimensionele Familie Therapie).
Ik kenmerk mij als systeem gericht werker en als verbinder tussen gezinsleden en het netwerk. Ik ben eerlijk en open en werk vanuit wederzijds respect. Een ieder is uniek, wat je ook meegemaakt hebt of welke beperking je ook hebt. Samenwerking en het denken in mogelijkheden staan voorop voor mij!

Gegevens:

Je kunt Jeannette bellen op 06-25248786
Je kunt Jeannette mailen via jeannette@ulcodeboer.nl