Aanmelden
Menu

Jeannette van Andel


Ik ben Jeannette van Andel en ik werk als gezinshulpverlener om gezinnen en jongeren weer op weg te helpen als dit hen zelf niet meer lukt.

In mijn ruim twintigjarige ervaring als jeugdhulpverlener heb ik een duidelijke werkwijze ontwikkeld. In samenwerking met het gezin, de jongere en zijn of haar netwerk maak ik een plan en bied ik van daaruit
passende hulp.

Ik ben gestart als pedagogisch medewerker bij een orthopedagogisch behandelcentrum voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking. Door deze ervaring, én die van het zelf kinderen krijgen
en opvoeden, heb ik in 2008 besloten om in gezinnen professionele hulp te gaan bieden. Ik heb gewerkt als IOG’er (Intensief Orthopedagogisch Gezinsbehandelaar), gebiedsteammedewerker jeugd / maatschappelijk werker op een basisschool, Ambulante Spoed Hulp-medewerker / Families First en als MDFT-therapeut (Multi Dimensionele Familie Therapie).

Ik kenmerk mij als systeemgericht werker en als verbinder tussen gezinsleden en het netwerk. Ik ben eerlijk en open en werk vanuit wederzijds respect. Een ieder is uniek, wat je ook meegemaakt hebt of welke beperking je ook hebt. Samenwerking en het denken in mogelijkheden staan voorop voor mij!

Gegevens:

Je kunt Jeannette bellen op 06-25248786
Je kunt Jeannette mailen via jeannette@ulcodeboer.nl