Aanmelden
Menu

Jelte Krikke

Mijn naam is Jelte Krikke en ben werkzaam als zelfstandige (eigenaar van Puursupport) bij zorgpraktijk ULCO. Ik heb bewust gekozen voor de samenwerking met Ulco de Boer, omdat de kleinschaligheid, de korte lijnen en zijn manier van werken me zeer aanspreken.

Tevens ben ik werkzaam bij Reik. Reik is een expertise-en behandelcentrum voor de behandeling en begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Hier heb ik diverse functies vervuld. Ik ben begonnen als Pedagogisch medewerker (SPH), vervolgens als gezinshulpverlener (gecertificeerd Triple P-professional en Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding (I.A.G.)).

Ik geef diverse trainingen, waaronder sociale vaardigheidstraining. Inmiddels ben ik vooral actief als therapeut bij Reik. In 2009 ben ik afgestudeerd als vaktherapeut drama. Dit is een non-verbale therapievorm. Dus niet alleen maar gesprekken voeren, maar ook oefenen, experimenteren en beleven.

Ik ben een enthousiast, puur en eerlijk persoon.
In mijn werk als vaktherapeut drama, gezinshulpverlener en trainer gebruik ik deze eigenschappen ook. Aangevuld met een empatisch en analytisch vermogen kan ik tevens direct en confronterend zijn. Ik hou van kort en krachtige lijnen, één en ander gecombineerd met humor en positiviteit.

Mijn handelsmerk is resultaat behalen door middel van korte en krachtige methoden, met behulp van creativiteit en maatwerk.

Om de kwaliteit van mijn zorg te waarborgen ben ik geregistreerd vaktherapeut bij SRVB.

Gegevens:

Je kunt Jelte mailen via jelte@ulcodeboer.nl
Je kunt Jelte bellen op 06-25279880