Aanmelden
Menu

Jessie Nobel

Mijn naam is Jessie Nobel. Ik ben geboren en getogen op Ameland en dus opgegroeid binnen de context van kleinschaligheid.

Na het doorlopen van de MAVO op Ameland maakte ik op zestienjarige leeftijd de overstap naar het vasteland, leerde dus al jong op eigen benen staan om na het VHBO de opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk te volgen. Door de diverse stages binnen het sociaal-cultureel werk en als groepsleidster binnen instellingen deed ik veel ervaring op in het omgaan met kinderen en jongeren in verschillende leeftijdsgroepen.

 

Ik ging aan het werk werk als groepsleidster bij Stichting Kinderopvang en daarnaast in deeltijd psychologie studeren aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Ik studeerde af als ontwikkelingspsychologe met als nevenrichting de klinische psychologie.

Als psycholoog werkte ik een aantal jaren als behandelcoördinator binnen een orthopedagogisch behandelcentrum voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en een psychiatrische aandoening en/of gedragsproblematiek. Binnen deze organisatie heb ik Ulco leren kennen en plezierig met hem samengewerkt.

Na een aantal jaren heb ik de overstap gemaakt naar het toenmalige diagnostiekteam van Bureau Jeugdzorg waar ik genoot van het directe cliëntencontact. Hier ontwikkelde ik mijn passie voor het vak diagnostiek en genoot ik van de kinderen en jongeren die voorbij kwamen in de spel- en onderzoekskamer.

Samen met een collega van Bureau Jeugdzorg heb ik vervolgens de diagnostiek opgezet binnen een andere jeugdhulpverleningsinstelling. Meer dan tien prachtige jaren volgden, waarin we veel kansen en mogelijkheden hebben gekregen om onze expertise op het gebied van diagnostiek vorm te geven en verder te ontwikkelen.

Nu, inmiddels jaren later en vele ervaringen rijker, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en voel ik de behoefte om terug te gaan naar mijn ‘roots’ namelijk de kleinschaligheid binnen de praktijk van Ulco de Boer. Naast psychodiagnostiek zie ik binnen de praktijk van Ulco veel mogelijkheden op het gebied van consultatie, intakes, indicatiestelling, deskundigheidsbevordering, psycho-educatie en coaching.

Gegevens

Je kunt Jessie een mail sturen via jessie@ulcodeboer.nl
Je kunt Jessie bellen op 06-29037435