Aanmelden
Menu

Jettie de Boer

Mijn naam is Jettie de Boer en ben als zelfstandige aangesloten bij zorgpraktijk ULCO.
De manier van werken bij ULCO spreekt mij aan: doen wat werkt, weinig bureaucratie en een netwerk van vakkundige collega’s.

Ik heb jaren kennis en werkervaring opgedaan als gezinshulpverlener bij Reik, expertise- en behandelcentrum voor kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek/psychiatrische problematiek. Naast de hbo-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik de post-hbo-opleiding Intensieve Ambulante Hulpverlening afgerond. Deze opleiding staat in het teken van oplossings- en systeemgericht werken en het werken met multi-problem-gezinnen. Ook volg ik regelmatig specifieke trainingen en cursussen met betrekking tot vechtscheidingen, crisishulpverlening, autisme, hechtingsproblematiek en niet-aangeboren hersenletsel.

Soms is er even meer nodig om weer vanuit eigen kracht verder te kunnen gaan… Als het opvoeden even niet meer vanzelf gaat, is het fijn dat er iemand naast je komt staan die vanuit ervaring en expertise mee kan zoeken naar de juiste oplossingen. Als gezinshulpverlener weet ik aan te sluiten bij ouders en kinderen, door te luisteren en betrokken te zijn.

Als persoon ben ik open, eerlijk, enthousiast en positief. Het werken vanuit vertrouwen en een goede relatie zijn voor mij belangrijke voorwaarden om doelen te kunnen halen.

Gegevens:

Je kunt Jettie bellen op 06-38328317
Je kunt Jettie mailen via jettie@ulcodeboer.nl