Aanmelden
Menu

Johanna de Jong

Mijn naam is Johanna de Jong, en ik sta in de startblokken om mij aan te sluiten bij het team van Ulco. 25 jaar geleden heb mijn HBO opleiding SPH afgerond in Zwitserland. Ik heb daar 9 jaar gewoond en gewerkt, en ervaringen opgedaan in de jeugdzorg en de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Na de geboorte van mijn 2 dochters, zijn we teruggegaan naar Nederland. Hier heeft mijn werkervaring een vervolg gekregen bij Zorgmaatwerk, hier ben ik werkzaam geweest als casemanager; zowel in de begeleiding als behandeling voor volwassenen/ gezinnen met psychosociale problematiek, psychiatrische diagnose.

 

Na de sluiting van Zorgmaatwerk, ben ik tot op heden werkzaam voor de pi groep (GGZ), als GGZ agoog en systeemspecialist i.o., binnen de behandeling.

Vertrouwen, luisteren en betrokkenheid vanuit gelijkwaardigheid zijn belangrijke pijlers binnen mijn werk om:
Samen op weg te kunnen in de zoektocht naar een verbeterde levenssituatie, waarin eigen kracht en kwaliteit weer voel-en benutbaar mogen worden. Naast mijn ervaring en kennis werk ik vanuit een rustige, nuchtere, benadering met geduld en een gezonde dosis humor!

Gegevens:

Je kunt Johanna mailen via johanna@ulcodeboer.nl
Je kunt Johanna telefonisch bereiken via: 06-3745 1836