Aanmelden
Menu

Klaas Folkertsma

Mijn naam is Klaas Folkertsma. Tijdens mijn werkzaamheden als schoolmaatschappelijk werker in 2014 ben ik Ulco de Boer tegengekomen. Sinds juni 2016 ben ik aangesloten bij zorgpraktijk ULCO.

Gedurende mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt bij het ondersteunen en begeleiden van jongeren en gezinnen. Ik heb veel gewerkt met jongeren die worstelen met psychosociale problemen en met jongeren die gediagnosticeerd zijn met ASS en/of ADHD.

Binnen mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het werken met gezinnen. Daardoor heb ik ervaring met systeemgericht werken, oplossingsgericht werken en het werken volgens het sociaal competentiemodel.

Tijdens de hulpverlening staan openheid en eerlijkheid centraal, omdat het een band schept en zorgt voor vertrouwen tussen hulpverlener en cliënt. We gaan uit van mogelijkheden en niet van onmogelijkheden. Ik kijk ernaar uit om gezamenlijk met jou te werken aan de gestelde doelen om zo uiteindelijk een stevig fundament te leggen, waardoor jij weer zelfstandig verder kunt in jouw leven.

Gegevens:

Je kunt Klaas bellen op 06-13684544
Je kunt Klaas mailen via klaas@ulcodeboer.nl