Aanmelden
Menu

Marjan van der Meulen-Mulder

Marjan is, na haar opleiding tot sociaal pedagogisch werker, 12 jaar werkzaam geweest op verschillende kinderdagcentra voor lichamelijk en verstandelijk beperkte kinderen. Ze werkte als pedagogisch medewerker op groepen, maar had hiernaast ook administratieve taken. Al na een aantal jaren werd het haar duidelijk dat zij meer affiniteit had met de administratieve taken van haar functie.

Haar ambitie was dan ook om hier volledig haar werk van te maken. Zij heeft toen de avondopleiding tot secretaresse gevolgd en geprobeerd zoveel mogelijk ervaring op te doen.

In 2015 nam ze afscheid van Talant en begon zij als administratieve kracht bij het gebiedsteam van de gemeente Leeuwarderadeel. Daarnaast is zij aan de slag gegaan met diverse freelance administratieve klussen. Eén van deze freelance klussen is bij zorgpraktijk ULCO. Hier blijven haar oude werkzaamheden nauw verweven met haar administratieve ambities. Binnen de praktijk heeft zij contact met alle collega’s op het gebied van facturaties, declaraties en het digitaliseren van dossiers.

“Ook binnen het administratieve deel van de praktijk streven we naar efficiëntie, duidelijkheid en korte lijnen”, vertelt ze. “Het is fijn om te zien dat het ook anders kan en de zorg betrokken en kleinschaliger ingericht kan worden. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij!”

Gegevens:

Je kunt Marjan mailen via secretariaat@ulcodeboer.nl
Je kunt Marjan telefonisch bereiken via: 058-2010032