Aanmelden
Menu

Mirjam ten Brink

Ik ben Mirjam ten Brink en ben ruim 20 jaar werkzaam geweest binnen de dagbesteding van een grote zorgorganisatie in Friesland. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging met meer zelfstandigheid en persoonlijk contact met cliënten en hun systeem. Het team van professionals bij ULCO biedt mij de kans om deze ambitie samen met hen waar te maken. Ik ben bij ULCO werkzaam sinds begin 2016. Tijdens mijn werk binnen de dagbesteding heb ik veel kennis opgedaan in het werken met persoonlijke zorgplannen en het werken met doelen, gebaseerd op de wensen en ondersteuningsvraag van de individuele cliënt en in samenwerking met ouders en/of de woonvorm waar onze cliënten vaak verbleven.

Ik begeleid activiteiten uit de Eigen Initiatie Methode (EIM), waarbij cliënten worden ondersteund en gemotiveerd om zoveel als mogelijk zelf te doen en zelf op te lossen. Je werkt dan bijvoorbeeld met pictogrammen om structuur aan te brengen in de dag.

Ik heb veel ervaring opgedaan op het gebied van autisme en de kennis die ik heb opgedaan wil ik nu binnen de praktijk gaan gebruiken. Mijn passie ligt in het thuis begeleiden van kinderen/jongeren en het gezin waar zij deel van uitmaken. Gericht op een zinvolle dagbesteding, plannen van vrije tijd, invulling van de dag of ontwikkeling naar een vorm van werken. Naast mijn kennis ben ik creatief, humoristisch, proactief, doortastend, zorgzaam, praktisch ingesteld en heb ik een open persoonlijkheid. In mijn werk staat de cliënt centraal en kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden. Dat is wat mij betreft hét vertrekpunt om echt samen aan de slag te gaan.

Gegevens:

Je kunt Mirjam bellen op 06-21963668
Je kunt Mirjam mailen via