Aanmelden
Menu

Petra de Haan

Mijn naam is Petra de Haan. Ik ben gaan werken bij Zorgpraktijk ULCO als zelfstandig hulpverlener omdat ik het prettig vind om te werken in een kleinschalige organisatie. Hier zijn de lijnen kort, is er minder bureaucratie en wordt kwaliteit van de zorg gewaarborgd.

Na mijn hbo-opleiding ben ik gaan werken als groepsleider op een behandelgroep voor kinderen en jongeren in Noord-Holland. Dat heb ik tien jaar gedaan. Ik heb hier gewerkt met kinderen en jongeren die worstelden met diverse problematiek, zoals ass, adhd en hechtingsproblematiek. In deze periode heb ik de post-hbo-opleiding IAG (Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling) gedaan. Toen ik verhuisde naar Friesland ben ik gaan werken als gezinshulpverlener bij een orthopedagogisch behandelcentrum. Dit werk heb ik 12,5 jaar gedaan. We werkten oplossings- en systeemgericht. Ik heb hier ervaring opgedaan in het werken met ‘multi- problem-gezinnen’. Gezinnen die, om wat voor reden dan ook, uit balans waren en op zoek waren naar een passende manier om die balans te herstellen. Binnen deze functie heb ik diverse trainingen gevolgd en neventaken gedaan, zoals de training ‘Samenwerken aan veiligheid’ en het verlenen van crisishulp.
Recent heb ik een driejarige hbo-opleiding pastorale hulpverlening gedaan. Elke persoon heeft waarde. Iedereen mag ontdekken wat hij of zij wil in het leven en wat het leven zinvol maakt.

Ik vind het belangrijk in mijn werk om aan te sluiten bij de cliënten en betrokken te zijn. Zij staan centraal. Ik ben gedreven om samen met de cliënt op zoek te gaan naar wensen, kansen, krachten en mogelijkheden.

In mijn werk heb ik een open houding en maak ik graag gebruik van mijn kennis en ervaring, maar zeker ook van humor, vriendelijkheid en eerlijkheid.

Gegevens:

Je kunt Petra mailen via petra@ulcodeboer.nl
Je kunt Petra telefonisch bereiken via: 06-1820 0949