Aanmelden
Menu

Mijn naam is Rieda de Bruyn, vanaf de zomer in 2019 ga ik voor de praktijk van Ulco de Boer werken. Het lijkt me prettig in een kleine organisatie te werken. Sinds anderhalf jaar ben ik een eigen bedrijf gestart, voor Video Home Training en gezinsbegeleiding. Hiermee ben ik begonnen omdat ik merk dat Video Home Training goed aansluit bij veel opvoedvragen in gezinnen met jonge kinderen. Ik kom thuis bij ouders en kind, om ouders en kind in hun natuurlijke manier van omgaan met elkaar, mee te maken. We kunnen een korte beeld-opname maken, die kijken we samen met de ouders terug. Ouders kunnen zelf zien hoe ze communiceren, wat goed gaat en waar verbeterpunten liggen. Ouders krijgen concrete handvaten, waardoor in korte tijd resultaten merkbaar kunnen zijn. Ouders ervaren meer grip op hun kind, en opvoeden wordt weer plezierig. Ouders ervaren een beter contact met hun kind zodat jullie weer van elkaar gaan genieten.

Werken aan een positieve communicatie met je kind is zeker belangrijk als het kind bijvoorbeeld ADHD of ASS heeft. Al werkende geef ik de ouders informatie over de beperking van hun kind, en wat dit betekent voor de omgang met hun kind. Als de ouder een beperking heeft, heeft dit ook invloed op de omgang met het kind. Ik heb ervaring met ouders met ADHD, ASS, BPS, persoonlijkheidsstoornissen of verstandelijke beperking.

Rieda is van de duidelijke taal, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Geen moeilijke woorden maar naar de gezinnen toe gaan. Op tijden dat het gezin wenst, van voor schooltijd tot het naar bed gaan. Rieda ziet wat nodig is in een gezin en overlegt met het gezin waarmee zij geholpen kunnen worden.
Rieda haar stijl van werken is een mix van oplossingsgericht, systemisch, presentiebenadering en competentiemodel. Rieda heeft een ruime ervaring in de jeugdzorg als pedagogisch medewerker, pleegzorgbegeleider, gespecialiseerd ambulant hulpverlener en Video Home Trainer. Momenteel werkt ze deeltijd bij een grote jeugdzorgaanbieder, als Ambulant Hulpverlener en Video Home Trainer; in gezinnen met een complexe hulpvraag. Voor de jeugdhulpverlening heeft Rieda een aantal jaren bij de Buitenschoolse Opvang gewerkt.

Gegevens:

Je kunt Rieda mailen via rieda@ulcodeboer.nl
Je kunt Rieda telefonisch bereiken via: 06-17449958