Aanmelden
Menu

Thea Wijnsma

Hier ziet u een foto van mij: Thea Wijnsma, gepokt en gemazeld door het leven. Na een lange carrière met veel verschillende functies en een later opgepakte studie ben ik sinds zes jaar geregistreerd jeugd-/gezinswerker.

Ik was werkzaam als gezinscoach, ben aandachtsfunctionaris huiselijk geweld, en ik werk als jeugdhulpverlener nog steeds in een wijkteam. Ik heb me sinds kort laten inschrijven als zelfstandig jeugd-hulpverlener en ben aangesloten bij zorgpraktijk ULCO sinds eind 2017, waar ik mij parttime inzet.

Wat ik terugkrijg van de gezinnen en jongeren met wie ik heb samengewerkt, is mijn eerlijke en heldere aanpak. Heldere afspraken, stap voor stap, samen met de directe omgeving als dat mogelijk is, werken aan samen opgestelde doelen. Niemand is perfect en perfectie is ook niet wat je hoeft na te streven.

En ik realiseer me dat ik nog elke dag leer: zowel van de dagelijkse praktijk als van de verdiepingscursussen. Een mens is immers nooit te jong of te oud om te leren. En dat geldt niet alleen voor mij maar, zo heb ik gemerkt, ook voor de jongeren en de gezinnen die ik de afgelopen jaren heb bijgestaan en begeleid. Door met die oprechte aandacht en wederzijds vertrouwen samen te werken, is het gelukt om in zo goed als alle gevallen te leren van je eigen valkuilen en weer dat perspectief te zien wat nodig is om verder te kunnen in het leven.

Gegevens

Je kunt Thea bellen op 06-13795777
Je kunt Thea mailen via thea@ulcodeboer.nl