Aanmelden
Menu

Over Tjitske Sijbesma

Ik ben Tjitske Sijbesma. Na een prachtige tijd in het onderwijs ben ik in 2009 gestart met mijn eigen praktijk voor mediation en coaching. Met mijn pedagogische achtergrond was ik binnen het onderwijs actief in het bemiddelen tussen partijen. Zowel tussen ouders, school en thuissituatie alsook binnen de teams. Ik was werkzaam als leerlingbegeleider en studiecoach.

Het ondersteunen van jongeren en gezinnen is waar mijn hart ligt. Ik werk veelal vanuit mijn intuïtie als het gaat om het herstellen van contacten tussen jongeren en ouders en het begeleiden naar zelfstandigheid, zowel in praktisch als in sociaal-emotioneel opzicht. Deze begeleidende en coachende rol past mij. Het werken vanuit zorgpraktijk ULCO, sinds 2015, is eindelijk werken met jongeren en gezinnen vanuit de mogelijkheden.

Veel jongeren horen wat niet mogelijk is en waar ze niet aan hebben voldaan. We werken niet van negen tot vijf. Het opbouwen van een vertrouwensband en de gespecialiseerde hulp op maat bieden is wat ik belangrijk vind. Binnen deze praktijk kan ik dat eindelijk doen. Iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal en heeft recht op passende begeleiding. Daar ligt mijn passie en daar streef ik naar.

Gegevens:

Je kunt Tjitske bellen op 06-27116611
Je kunt Tjitske mailen via tjitske@ulcodeboer.nl